GuldBageren Esbjerg fejrer Homemade Bread Day og uddeler derfor gratis hvedesurdej til alle, der har lyst til at prøve kræfter med at bage surdejsbrød derhjemme.

Vi spiser fuldkorn som aldrig før, og ny undersøgelse fra Kræftens Bekæmpelse viser, at de fleste af os får mere end de anbefalede 75 gram om dagen. Det er en tendens, som kan mærkes hos GuldBageren Esbjerg, hvor de rustikke brødtyper ofte vælges frem for de klassiske hvide franskbrød. For at sætte fokus på kvalitetsbrød og markere den internationale Homemade Bread Day den 17. november uddeler den lokale bager hvedesurdej til alle.

– Fuldkornsbrød hitter i vores bageri, og i dag kan kunderne også finde et stort udvalg af grove brødtyper på hylderne. Med uddelingen af en gratis surdej får vores kunder mulighed for at prøve kræfter med selv at bage et surdejsbrød med masser af smag, siger Michael Mikkelsen, der er bagermester hos GuldBageren Esbjerg.

Gratis hvedesurdej til spirende bagere

Alle, der har lyst til at bage deres eget surdejsbrød, kan bestille et glas hvedesurdej, der kvit og frit kan afhentes i GuldBageren i Nørregade torsdag den 14. november. Sammen med surdejen kommer opskriften på SesamDrøm, der sidste år blev valgt til årets brød hos GuldBageren. For at bestille en gratis surdej skal man ringe til GuldBageren Esbjerg eller møde op i butikken.

Foto: PR

Leave a Reply