Fredag spiller Energy første hjemmekamp i den nye arena

0
1186

Esbjerg Energy spiller fredag klokken 19.00 årets første hjemmekamp i Granly Hockey Arena, når Herning Blue Fox gæster Esbjerg i Metal Ligaen.

Foto: Yesbjerg

 • Starten på sæsonen er vigtig for alle, selv om grundspillet er langt. Og spillerne ser frem til premierekampen i Granly Hockey Arena fredag aften. De nye faciliteter skal for alvor tages i brug og spillerne ønsker virkeligt at vise publikum, hvad de kan.
  Esbjerg Energy fik tirsdag en lidt skuffende start på årets grundspil i Metal Ligaen, da vestjyderne ikke formåede at holde en 2-0 føring i PM Montage Arena i Herlev, men måtte se sig slået af Herlev Eagles med 3-2 efter forlænget spilletid og straffeslag.
 • I trænerteamet fornemmer vi, at holdet efter skuffelsen i Herlev er blevet endnu mere ”sultne”. Holdet tørster efter at sikre de tre point, som er på spil. Spillerne er derfor meget opsatte på at demonstrere holdets kvaliteter overfor hjemmepublikummet, fortæller assistenttræner Thor Dresler fra Esbjerg Energy:
 • Vi tager i hvert fald det ene point med fra Herlev og kan konstatere, at vi er ”på tavlen”. Allerede nu kan man se, ikke bare på vores, men også på de øvrige resultater, at Metal Ligaen er lige, og at alle hold kan slå alle. Hvis man skal vinde, skal holdet ”være der” og alle skal være helt klar.
  Herning Blue Fox har efter skuffende resultater i testkampene overrasket positivt i de to første kampe i Metal Ligaen. Fredag besejrede ”de midtjyske ræve” SønderjyskE i Frøs Arena i Vojens og tirsdag vandt Herning hjemme i Kvik Hockey Arena over Rungsteds forsvarende danske mestre med 3-2 efter straffeslag.
 • Herning har et godt hold. Skader har haft betydning for midtjydernes skuffende træningsresultater, og et nyt trænerteam med Ben Cooper i spidsen har slidt for at indarbejde nye elementer i spillet. Men Herning Blue Fox er bestemt et godt og bredt mandskab, forklarer Energy-assistenten.
  Niklas Andersen og Travis Brown scorede for Esbjerg Energy i tirsdagens 3-2 nederlag i Herlev.
 • Hos os i Esbjerg vil vi fokusere på det positive i, at karantæne og skader har givet ekstra istid til flere i truppen. Det giver mulighed for, at nogle får erfaringer med uvante roller på holdet. Men nu skal sejren i hus, og det skal være fredag aften.
 • Vi arbejder mod en plads i Top 4. Sejre er vigtige for fans, for spillere og trænerteamet og for organisationen. Det ville være dejligt, hvis vi kunne ”lægge billet ind på Final 4 stævnet og sikre os et godt udgangspunkt for resten af sæsonen, slutter Thor Dresler.

Leave a Reply