Hvert år i september fejrer hele Danmark frivilligheden, og i Esbjerg Kommune har vi også en stolt tradition for at hylde kommunens frivillige for deres uvurderlige indsats.

Hvem skal vinde Frivillighedsprisen 2021? Det er nu, du skal indsende din kandidat. Her er det de glade prismodtagere fra sidste år. Fra venstre er det 3. prisen: Veteran café Esbjerg, i midten er det 2. prisen: Polio- og UlykkesPatientForeningen og til højre 1. prisen: De Hjemløses Venner. Foto: Torben Meyer, Esbjerg Kommune

Året, der er gået, har været helt specielt, og vi har som aldrig før haft brug for sammenhold hver for sig. Det har også betydet, at mange frivillige foreninger og organisationer har måttet tænke anderledes for at kunne hjælpe deres medlemmer. Derfor bliver uddelingen af Frivillighedsprisen 2021 også helt speciel. Alle har mærket, hvor vigtige de frivillige sociale foreninger og organisationer er.

Vi vil derfor gerne give dig chancen for at sige en helt speciel tak til den frivillige sociale forening eller organisation, som du synes, har fortjent lidt ekstra anerkendelse i år. Det kan du gøre ved at indstille din kandidat til Frivillighedsprisen 2021.

Alle kan indtaste deres favorit her: www.esbjerg.dk/frivilligpris

Vi modtager indstillinger til og med den 12. august 2021.

Måske vil du indstille en frivillig social forening eller organisation, fordi de har:

  • øget engagement og virkelyst for individer og/eller organisationer
  • styrket livskvalitet og trivsel for en gruppe mennesker
  • skabt opmærksomhed på en ellers overset problematik
  • iværksat nyskabende aktiviteter med frivillige
  • synliggjort kvaliteten af og værdierne ved frivilligt socialt arbejde
  • holdt modet ekstra oppe hos en særlig udsat grupper her under Corona-epidemien

Uddeling af priserne
Vinderne afsløres ved Frivillighedsfesten den 24. september 2021 på Esbjerg Rådhus.

Om Frivillighedsprisen

Frivillighedsprisen uddeles en gang om året i forbindelse med Frivillighedsfesten for at påskønne særlige indsatser på socialområdet.

Social & Arbejdsmarkedsudvalget vælger en 1., 2. og 3. pris blandt de indstillede kandidater og uddeler:

  • 10.000 kr. til 1. prisen
  • 5.000 kr. til 2. prisen
  • 2.500 kr. til 3. prisen

Læs meget mere om Frivillighedsprisen og se de tidligere års vindere her: https://www.esbjerg.dk/din-fritid/for-foreninger/frivillighedsprisen

Hvem skal vinde Frivillighedsprisen 2021? Det er nu, du skal indsende din kandidat. Her er det de glade prismodtagere fra sidste år. Fra venstre er det 3. prisen: Veteran café Esbjerg, i midten er det 2. prisen: Polio- og UlykkesPatientForeningen og til højre 1. prisen: De Hjemløses Venner.

Leave a Reply