Esbjerg fB styrker truppen yderligere i bestræbelserne på at indfri målet om oprykning til Superligaen, idet forsvarsspiller Rudi Pache tilknyttes på en lejeaftale fra Barnsley Football Club frem til udgangen af året.

Foto EfB:

For at stå stærkest muligt i sæsonen og have stor konkurrence om pladserne har Esbjerg fB lejet den 19-årige forsvarsspiller Rudi Pache i Barnsley Football Club på en aftale frem til nytår.

Paul Conway, bestyrelsesmedlem i EfB, udtaler:

– Vi er glade for at byde Rudi Pache velkommen til klubben på en lejeaftale frem til d. 31. december. Han har stor erfaring med den spillestil, vi er i gang med at implementere i EfB, og samtidig er han meget professionel som fodboldspiller, så vi glæder os til at se ham gå ind og kæmpe om spilletiden på førsteholdet.

Forsvarsspilleren er glad for at være på plads i byen og klubben, og ser frem til fokusere på fodbolden.

-Jeg er glad for at være her i EfB, som er en stor klub med ambitiøse mål. Nu handler det for mig om at møde holdkammeraterne og trænerteamet og lære dem at kende, og det ser jeg meget frem til. Dernæst er der fuld fokus på fodbolden, og jeg håber, jeg kan gøre det godt og være med til at gøre fansene glade, fortæller Pache.

Rudi Pache får nummer 38.

Fakta:
Navn: 
Rudi Pache
Født: D. 20. juli 2002
Tidligere klubber: Barnsley Football Club

Leave a Reply