Efter en friweekend, hvor Esbjerg Energy var oversiddere i Metal Ligaen, spilles der tirsdag aften igen ishockey i Granly Hockey Arena, hvor Herlev Eagles klokken 19.00 gæster Esbjerg, hvor Energy tager imod.

 • Personligt har jeg nydt den kampfri weekend med min kone, men ellers har vi i forbindelse med træningspassene på hverdagene og i weekenden som vanligt fortsat arbejdet med de rutiner, der udgør dagligdagen i truppen. Vi har på isen trænet fysisk og taktisk, ligesom vi som altid har kigget video frem mod kampen, smiler cheftræner Mark Pederson fra Esbjerg Energy.
 • Vi havde op til jul en god stime af sejre. Den har vi ikke formået at fortsætte i det nye år. En uge uden kampe gav os mulighed for dels at arbejde med holdet og kollektivet, dels at arbejde med de enkelte spillere. Og så har ugen betydet, at flere spilleres skader er blevet bedret.
  Esbjerg Energy tabte den seneste kamp tirsdag med 5-1 til Herning Blue Fox hjemme i Granly Hockey Arena. Fredag aften måtte Herlev Eagles hjemme se sig besejret af SønderjyskE med 5-4.
 • Herlev førstekæde har vist sit værd og har tiltrukket sig en del opmærksomhed. Men ingen skal være i tvivl om, at Eagles er andet og mere end én eller to kæder. Herlev er et helt og komplet mandskab, hvor de enkelte spillere udfylder de roller, som trænerteamet har tildelt dem.
 • Vores tilgang til kampen er der ikke ændret på. Vi håber og tror altid på muligheden for en sejr, men ved hvad det kræver. Pointene er vigtige i en tæt liga, hvor vi igen møder et hold fra midterfeltet. Så kampen er en mulighed for at komme tilbage på vindersporet, fortsætter Energy-coachen.
  Esbjerg Energy er nummer fem i Metal Ligaen med 54 point efter 35 kampe. Herlev er nummer syv med 53 point efter 37 kampe.
 • Med færre spillere på skadeslisten har vi muligheden for at spille med fire kæder, men det giver samtidigt mulighed for at spille med nye konstellationer i over- og undertal. Det betyder, at vi på sigt kan spille kampene i et højere tempo. Jeg håber, at det kan forløse holdet og samtidigt give muligheden for, at kæderne kan finde en bedre rytme.
  Efter Herlev-sejre på 3-2 i september og 4-1 i oktober, fandt Esbjerg nøglen til ”ørnenes forsvar”. I november sejrede vestjyderne med 4-1 i Herlev inden holdet fra den københavnske forstad i julemåneden tabte 5-3 i Granly Hockey Arena.
  ESBJERG ELITE ISHOCKEY A/S
  Gl. Vardevej 82 – 6700 Esbjerg
  Tlf.: 7612 66 18 – Mail: info@esbjergenergy.dk

Leave a Reply