23-årige Corey Addai er ny Esbjerg fB-spiller, idet målmanden tilføjes truppen på en aftale gældende frem til sommeren 2022. Englænderen har senest været på kontrakt i Barnsley Football Club.

Esbjerg fB skærper konkurrencen yderligere på målmandspositionen, idet den 23-årige englænder Corey Addai har skrevet under på en kontrakt for resten af sæsonen.

Paul Conway, bestyrelsesmedlem i EfB, udtaler:

– Corey Addai er en talentfuld målmand, som vi har et indgående kendskab til fra sin tid i Barnsley, og ved at tilføre ham truppen i EfB så er vi sikret et kompetent målmandsteam med stor konkurrence om pladserne. Vi glæder os til at byde ham velkommen i klubben.

 

Målmanden, der startede sin fodboldkarriere i Arsenal FC, ser frem til at trække i træningstøjet og møde fansene i Esbjerg.

 

– Jeg er glad for at have skrevet kontrakt med EfB, som er en stor klub med ambitioner om at vende tilbage til Superligaen, hvilket giver mig motivation til at gøre det godt. Jeg kan ikke vente med at starte op og komme ud på banen og møde folk i klubben og fansene, siger Corey Addai.

 

Addai får nummer 34.

 

Fakta:
Navn: Corey Addai
Født: D. 10. oktober 1997
Tidligere klubber: Arsenal FC, Coventry FC, Mickleover FC, Telford United, Barnsley Football Club, Chesterfield FC

Leave a Reply