Foto: EsbjergRevyen

EsbjergRevyens kvindelige medlem Anne Karin Broberg må desværre melde fra til revyen i år. Anne Karin Broberg skal igennem et længere behandlingsforløb for bryst cancer, og er i samråd med sin læge nået frem til, at et tidskrævende og koncentreret revyforløb ikke er forenelig med den behandlingsplan, der er lagt. ”Vi er rigtig kede af, at Anne Karin ikke kan være med, men det vigtigste er selvfølgelig, at hun passer på sig selv. Vi har fuld forståelse for og bakker 100 procent op om hendes beslutning” siger Hanne Bjørnskov fra EsbjergRevyen.

Afløseren er fundet

Men der er handlet hurtigt i revyen, og der er allerede fundet en afløser. Så i EsbjergRevyen 2019 kan vi møde en af stjernerne fra Badehotellet, nemlig Merete Mærkedahl, der spiller stuepigen Otilia i den populære serie. Det var usandsynligt heldigt, at Merete lige præcis havde et hul i kalenderen i august måned, så hun kunne springe til. Og med stor velvilje fra hendes side til at rejse frem og tilbage i forbindelse med filmoptagelser i København, fik vi det hele til at lykkes og puslespillet til at gå op.

Talentpris
Merete Mærkedahl medvirkede sidste år i Hjørring Revyen, hvor hun slog benene fuldstændig væk under alle med sit alsidige talent, og hun modtog da også prisen som Årets Talent ved revybranchens store branche fest, Revyernes Revy. Samtidig blev hun nomineret som Årets Kvindelige Kunstner ved TV2 Charlies Revygalla netop for sin medvirken i Hjørring Revyen. Merete Mærkedahl er uddannet skuespiller og er derudover en fremragende sanger og har medvirket i flere musicals, så det er lidt af et scoop, at vi nu kan præsentere hende i EsbjergRevyen som afløser for Anne Karin.

Vi har været i tæt kontakt med Anne Karin om at finde den rigtige afløser, og Anne Karin er begejstret og glad for, at det bliver Merete, der skal overtage pladsen som revyens kvindelige medlem.

Merete Mærkedahl og resten af holdet, Jan Svarrer, Kasper Gattrup, Farshad Kholghi, kapelmester Peter Bom, scenograf Jens Frausing og instruktør Michel Castenholt rykker ind i Musikhuset i starten af august, hvor revyen har premiere den 22. august og spiller til og med den 7. september.

Billetsalget er i fuld gang, der kan købes billetter på www.esbjergrevyen.dk, samt i Musikhusets billetsalg.

Leave a Reply