Jeg har taget Farshad Kholghi med på en lille tur rundt i Esbjerg til 4 af de steder, jeg mener er blandt de mest fremtrædende eller specielle i vores by og spurgt ham om hans første indskydelser. Her får du hans reaktioner, når han præsenteres for henholdsvis.
De 4 hvide mænd, Esbjerg Havn, Byparken og Torvet.

Første stop var de 4 hvide mænd, og her er Farshads kommentarer:
Hold kæft de er store… det er min første indskydelse! Jeg synes, det er fedt, jeg elsker store monumenter og hver gang jeg er i Esbjerg, kan jeg ikke lade være med at køre forbi, det er sådan noget lidt større end livet, og det kan jeg godt lide. Hvad tænker arkæologerne om 1000 år, når man ser dem….Var det ufoer, der lavede dem??? Hvordan fik de dem op på stranden??? Var det de 4 hvide guder??? Det bliver det store mysterie, og det synes jeg er lidt sjovt at tænke på.

Næste stop var Esbjerg Havn:
Havnen er også i stor udvikling, og jeg kan godt lide havnen, det minder mig altid om dengang, vi tog Englandsbåden med koret og stod der på kajen og fik den sidste pølse.

Tredje stop på turen var Byparken:
Byparken er et fantastisk dejligt sted, men det kunne også være dejligt, hvis man kunne få drinks og sandwichboder herned, så man kunne sidde og spise sin frokost eller gøre det til byens mødested.

Sidste stop var Torvet:
Torvet emmer af liv, her er altid mennesker, det er mit yndlingsted i byen. Jeg elsker at man beholder det gamle, restaurerer bygningerne, jeg kommer til at svane Esbjerg nu, bare vi kunne forlænge Esbjerg Revyen.

Klik på podcast i menuen for at høre mere om Farshad og hold dig orienteret om nye foredrag og events på Farshads Facebookside.

 

 

2 COMMENTS

Leave a Reply