Esbjerg fB har skrevet en ungdomskontrakt frem til sommeren 2022 med Marcus Kristensen, som til dagligt gør sig på U17-holdets centrale midtbane. Han kom til EfB som U10-spiller fra samarbejdsklubben Næsbjerg RUI.

16-årige Marcus Kristensen har netop underskrevet en ungdomskontrakt frem til sommeren 2022 med Esbjerg fB.

Kristensen kom til EfB som U10-spiller fra samarbejdsklubben Næsbjerg RUI, og gør sig nu gældende på den centrale midtbane på U17-holdet, hvor han bidrager både offensivt og defensivt.

Ungdomselitechef Niels Erik Søndergaard glæder sig over, at endnu en spiller fra EfB Akademi fastholdes på en længerevarende aftale.

– Marcus er en dygtig midtbanespiller med et godt overblik og en fin sparketeknik. Vi har nu sammen lagt en plan for, hvad der skal arbejdes med fremadrettet, og vi glæder os til at følge hans fortsatte udvikling de næste år, siger han.

Hovedpersonen, der ved siden af fodbolden er i gang med HHX-uddannelsen på Rybners Gymnasium, er glad for sin første aftale.

– Jeg er stolt over at have skrevet under på min første aftale og over, at EfB tror på mig. Det er et stort skulderklap, og nu kan jeg koncentrere mig om at udvikle mig yderligere i gode rammer i de kommende sæsoner, fortæller Marcus Kristensen.

Marcus Kristensen er bror til Mathias Kristensen, der er en fast del af 3F Superliga-truppen.

Foto: EfB

Leave a Reply