Trist læsning for en ishockeyfan

Esbjerg Ishockey Klub må desværre meddele, at vi fra dags dato må trække vores 1. divisionshold ud af 1. divisionsturneringen.

Vi har gjort alt, hvad vi kunne for at bevare holdet, men vi må desværre erkende at spillertruppen ikke tæller i nærheden af spillere nok til at kunne fortsætte med holdet. Vi har naturligvis gjort alt, hvad vi kunne for at få flere spillere tilført for at ”hjælpe” med bl.a. afvikling af kampene, da vi udmærket er klar over, at vores exit af turneringen medfører ekstra arbejde for Dansk Ishockey Union (DIU) og om-programmering af turneringens kampe, da Esbjerg IK udgår af turneringen.

Vi ønsker til gengæld samtidig at oplyse, at vi på heldigste vis er lykkedes med en eftertilmelding af et U20 hold i U20 turneringen, hvilket giver os energi og et drive til at fortsætte denne vej i samarbejde med Esbjerg Energy, som vi har et godt samarbejde med omkring talentarbejdet med klubbens unge talenter, som vi ønsker at give de bedste konditioner under klubbens nuværende og fremtidig situation.

Esbjerg Ishockey klub er i en flot udvikling på specielt vores ungdomshold, hvor trupperne tæller mange spillere med fin bredde og højt niveau.

Vi ønsker at passe og pleje disse spillere på bedste vis og bygge op den vej, således vi hurtigst muligt kan melde klubbenstilbagekomst til 1. division.

Vi vil til sidst gerne rette en stor tak til alle de andre klubber i U20 Vest rækken, for at lade os deltage på trods af et allerede tæt pakket kamp program.

Bestyrelsen i Esbjerg Ishockey Klub

Leave a Reply