Trafikskolen er Esbjergs AMU center indenfor transport

0
133

Et uddannelsescenter der ligger på Ravnevej 7 i Esbjerg er godt kørende og ejerkredsen ser en god fremtid i, at give alle nye kursister gode jobmuligheder.

Foto: Trafikskolen

Trafikskolen er kendt som det sted hvor man tager motorcykel- og bilkørekort i Esbjerg, men det skal være slut siger ledelsen. I 28 år har Syrak & Mona undervist i kørekort til småt & stort og virksomheden Underbjerg’s køreskole er gået fra flere adresser gennem tiden fordi det udvikler sig så hurtigt. 

Trafikskolen ligger nu på Ravnevej 7 i Esbjerg og har de sidste 12år leveret AMU kurser i Esbjerg by. I 2019 bestemte ledelsen sig for, at AMU kurser skulle være fokusset fremadrettet og i den forbindelse styrke Esbjergs vision om flere muligheder indenfor uddannelse og arbejde efterfølgende. 

Trafikskolen har amu kurser indenfor lastbilkørekort, buskørekort, taxakørekort, BAB-kurser og efteruddannelsesmuligheder. Det er vigtigt for alle ansatte, at den enkelte elev får den bedste læring og de bedste forudsætninger for fremtiden. ”Vi elsker vores arbejde og at kunne hjælpe med at give flere muligheder til vores kursister, derfor ligger vi også løbende jobannoncer op fra vores netværk i Esbjerg, som mangler arbejdskraft indenfor de kurser som vi underviser i” fortæller Adis, uddannelseschef for Trafikskolen.

I fremtiden vil Trafikskolen være mere synlige i bybilledet og sætte fokus på de mange muligheder indenfor kursus, så Esbjergs borgere bliver styrket i kompetencer og baner vej for flere ansættelsesmuligheder. 

Bil- og motorcykel er dog ikke helt glemt. ”Vi kan ikke helt slippe af med kærligheden til det som vi startede med, nemlig bil, mc og trailer – derfor kommer der få hold op hvert år” siger Syrak, direktør af Trafikskolen.

Trafikskolen har åbent hus og reception for alle interesserede den 10. september fra 15:00 – 18:00, hvor der er arrangeret aktiviteter for både voksne og børn.

Der vil være lidt at spise og drikkevarer for både børn og voksne. Se mere på www.trafikskolen.dk/nyheder/aabent-hus

Følg med i Trafikskolens AMU kurser på www.trafikskolen.dk

Leave a Reply