Team Esbjerg fejres med guldfest på Torvet i hjembyen.

De nyslåede danske mestre hyldes af byen og fans fredag den 24. maj kl. 16 på Torvet i Esbjerg efter paradekørsel gennem byen.

 

I 2016 dannede Torvet også ramme om fejringen af Team Esbjerg, da holdet vandt DM guld. Foto: Esbjerg kommune

For anden gang erobrer Team Esbjerg titlen som danske mestre. Tirsdag aften vandt holdet den anden finalekamp mod Herning-Ikast Håndbold, og med sejren fra den første finalekamp sikrede Team Esbjerg sig guldet. Nu er hjembyen klar til at fejre håndboldspillerne og takke hele holdet for en fantastisk sæson.

 

Spillerne kører fredag den 24. maj klokken 15.35 fra Blue Water Dokken i veteranlastbilen MB312 og ankommer ca. klokken 16.00 på Torvet i Esbjerg.

 

“Jeg ved, at mange vil gerne takke spillerne for en suveræn indsats, og det bliver der rig mulighed for på Torvet i Esbjerg ved denne festlige lejlighed. Danmarksmestrene skal have lov til at vise guldet frem, mens byen fejrer holdet”, siger borgmester Jesper Frost Rasmussen, som haster hjem fra Sydkorea for at deltage i fejringen.

 

På Torvet vil Jesper Frost Rasmussen sige et par ord til holdet, og den officielle fejring vil også byde på musik, taler, interviews og andre festlige indslag. Alle er meget velkomne til at møde op og være med til at fejre holdet.

 

Ruten for spillervognens paradekørsel:

Kl. 15.40: Afgang Gl. Vardevej

Rundkørslen på Strandby Plads

Strandbygade

Skolegade

Jernbanegade

Nørregade

Torvegade

Skolegade

Strandbygade

Kongensgade

Englandsgade

Borgergade

Jernbanegade

Nørregade

Torvegade

Skolegade

Kirkegade

Kongensgade

Ca. kl. 16.00: Ankomst Torvet i Esbjerg

 

Reception for holdet

Efter fejringen er Esbjerg Kommune vært ved en uformel reception for holdet på Dronning Louise. Her vil alle spillere og ledere modtage en lille gave som minde om sejren. Pressen er velkommen til også at deltage i denne del af arrangementet.

Leave a Reply