Det er med stor stolthed og en solid portion ydmyghed, at vi fredag den 22. feb. klokken 16.00 åbner dørene til Recovery Bulls “Den Sociale Sportscafé” i Esbjerg, siger manden bag caféen Even Ramsland.

Foto: Den sociale sportscafé

Sportscaféen er endnu et bevis på, at vores forenings arbejde har en vigtig berettigelse i det danske samfund, og at vi – Recovery Bulls – er blevet et vigtigt holdepunkt for mange socialt udsatte i deres dagligdag.

Da du gennem din støtte har været en medvirkende faktor i vores forenings udvikling, vil det glæde os at se dig til reception i vores nye lokaler i Strandbygade 30 og sammen med os, vores brugere og andre samarbejdspartnere være med til at fejre åbningen af caféen.

Vi har i fire år arbejdet benhårdt for at forbedre vilkårene for Danmarks mere skæve eksistenser. Caféen er et af flere resultater af dette arbejde, og åbningen skal naturligvis markeres med en fest.

Sammen står vi stærkest – og vi håber derfor at se dig til seneste kapitel i fortællingen om vores fantastiske forening.

RECOVERY BULLS – Fællesskab, Idræt & Motion

Leave a Reply