Ribe og Fanøs tidligere borgmestre er enige: Frederik fra Esbjerg skal i folketinget

I denne uge hustandsomdeler Det Konservative Folkeparti pjecer til Ribe og Fanø. Budskabet er klart. Frederik Bloch Münster skal i folketinget. Medunderskriverne er bl.a. Ribes eksborgmester Jørgen Elsted og Fanøs ditto Kjeld Nielsen der tilsammen tæller 24 års borgmestererfaring.

Det Konservative Folkeparti har ikke ligesom mange andre partier lokale spidskandidater, men én der dækker hele Syd- og Sønderjylland. Alligevel går lokale politikere nu sammen og støtter den 24 årige Frederik Münster der er opstillet længere nede på listen.

Udover de to eksborgmestre nyder Frederik Münster opbakning fra samtlige byrådsmedlemmer i byrådene i Fanø og i Esbjerg Kommuner.

-Det er helt naturligt, at vi opfordrer til at sætte kryds ved Frederik Münster. Vi har haft et rigtig godt samarbejde med Münster og området har brug for en lokal og borgerlig stemme i folketinget, siger Christian Lorenzen, konservativ gruppeformand på Fanø.

Hans kollega i Esbjerg Byråd May-Britt Andrea er enig “Esbjergenserne kan trygt sende Frederik i Folketinget. Han er hamrende dygtig og sulten efter at sikre Esbjerg-området maksimal indflydelse”.

-Jeg er super stolt over den tillid jeg har fået. 63 års byrådserfaring bare i Esbjerg by og omegn. Det forpligter altså! Og så med en kæmpe aldersspredning fra Frejs 22 år til Jørgens 77 år. Derfor glæder jeg mig til fortsat at kæmpe for flere muligheder i Syd- og Sønderjylland – nu med massiv støtte i ryggen, lyder det fra Frederik Münster der kan findes på stemmesedlen til Folketingsvalget der afholdes senest 17. juni.

Derudover anbefaler bl.a. Mike Legarth, tidligere MF’er, minister og borgmester i Vamdrup også Frederik Bloch Münster.

Frederik Bloch Münster

født efteråret 1994

Født og opvokset i Esbjerg

St. Joseph High School i Californien fra 2010-2011

Student fra Esbjerg Gymnasium 2014

Sad i Konservativ Ungdoms Forretningsudvalg 2016-2018

Bac scient. pol i 2018

Arbejder i Den konservative pressetjeneste på Christiansborg

Jørgen Elsted Hansen har siddet i byrådet i 32 år og deraf otte år som borgmester i Ribe Kommune. Han har også siddet i Ribe Amtsråd i fire år og han har været medlem af De Konservative siden 1968.

Kjeld Nielsen har siddet i byrådet i 24 år og deraf 16 år som borgmester i Fanø Kommune. I 2017 trak han sig fra lokalpolitik.

Christian Lorenzen blev valgt i Fanø Byråd i 2013 og blev i 2017 Formand for Erhverv-, Natur- og Teknikudvalget. Han sidder sammen med Frej Kofoed Petersen der blev valgt som bare 21 årig.

May-Britt Andrea blev valgt i Esbjerg Byråd i 2017 og er formand for Kultur- og Fritidsudvalget.

Leave a Reply