De kommende dage forventes der et stort antal mennesker til The Tall Ships Races 2022 i Esbjerg. Syd- og Sønderjyllands Politi er med på havnen for at sørge for sikkerheden under arrangementet, ligesom politifolkene vil være synlige og yde en tryghedsskabende indsats ved begivenheden. Politiet har under arrangementet etableret en midlertidig politistation på D Lauritzensvej 10.

De mange mennesker på havnen i fire dage kan give nogle trafikale udfordringer i byen, især når det gælder parkering. Det vil fra torsdag til og med søndag være gratis at parkere på Skibhøj, Velbækvej 46, 6700 Esbjerg, hvorfra der kører gratis shuttlebusser til Esbjerg Havn. Til de tohjulede er der gjort 1000 cykelparkeringspladser klar ved Adgangsvejen 5, Britanniavej 2 og Trafikhavnskaj 21, på græsarealet bag InterCargo.

Gode råd hvis du vil til arrangementet:

Har du mindre børn med på havnen, vil det være en god ide at skrive et navn og et telefonnummer på en voksen på barnets arm med kuglepen eller vandfast tusch. Så har vi nogen at ringe til, hvis vi finder et bortkommet barn.

Det vil være en god ide at lade din hund blive hjemme. Efterlad den ikke i en varm parkeret bil et sted i byen.

Hvis du mister eller finder genstande ved arrangementet, kan du henvende dig i behandlerteltet på Trafikhavnskaj ved Skrågade.

Hent appen” Vestkysten” eller orienterer dig på hjemmesiden http://tallshipsesbjerg.dk/

Leave a Reply