Syd- og Sønderjyllands Politi fortsætter eftersøgningen af 13-årige Jashmin Solli Nielsen

Syd- og Sønderjyllands Politi fortsætter i dag eftersøgningen af 13-årige Jashmin Solli Nielsen, der blev meldt savnet søndag den 8. oktober, hvor hun forlod sit bosted på Jupitervænget i Esbjerg.

I dag søger hundepatruljer efter spor af den forsvundne pige. Patruljerne vil afsøge nærområdet i Sønderris, hvorfra Jashmin forsvandt søndag aften.  

”Det er bekymrende, at hun har været væk siden søndag aften. Vi har fortsat ikke nogen indikationer på, at der ligger noget strafbart bag, men vi har hele tiden efterforsket bredt og det fortsætter vi med”, siger vicepolitiinspektør Søren Rønnov.

Syd- og Sønderjyllands Politi har modtaget mange tip og henvendelser i sagen fra borgere.

”Vi er meget glade for hjælpen og opfordrer borgerne til fortsat at hjælpe os med at finde Jashmin. Vi følger op på alle henvendelser og gør alt hvad vi kan for at finde Jashmin”, siger vicepolitiinspektør Søren Rønnov.

Har du oplysninger, der kan hjælpe politiet med at finde Jashmin, så ring på telefon 1-1-4.

Signalement: 13-årig pige, 160 cm høj, almindelig af bygning med lyst, brunt, langt hår. Jashmin var søndag iført en hvid hættetrøje, sort jakke med pelskrave, cowboybukser og hvide/guld/sorte Nike-sko.13-årige Jashmin Solli Nielsen, der blev meldt savnet søndag den 8. oktober

Leave a Reply