Politiet var på gaden med tryghedskabende patruljer i Esbjerg i forbindelse med Fight Night-arrangement

Syd- og Sønderjyllands Politi sendte lørdag tryghedsskabende patruljer på gaden i forbindelse med kampsportstævnet Esbjerg Fight Night i Blue Water Dokken. Politiet havde fokus på bandrelaterede personer, herunder et særligt fokus på Brolæggervej 12 i Esbjerg, der bruges som tilholdssted for bandegrupperingen Comanches MC. Indsatsen havde fokus på tryghedsskabende patruljering særligt i midtbyen og ved Brolæggervej og indsatsen forløb roligt.

Syd- og Sønderjyllands Politi fastholder i øvrigt den politimæssige indsats på Brolæggervej 12 i Esbjerg. 

”Vi fortsætter den massive politiindsats mod rocker- og bandemiljøet og borgerne skal ikke være i tvivl om, at politiet sammen med andre myndigheder, herunder Esbjerg Kommune, bekæmper rocker- og bandegrupperingerne intensivt på Brolæggervej og i kommunen generelt ”, siger politiinspektør Henrik Thrane Jensen.

Politiets indsats i området omfatter både en operativ del, samt efterforskning og forebyggelse. Den operative indsats består af både synligt uniformerede patruljer og civile specialpatruljer i området omkring Brolæggervej og i øvrige relevante områder. Patruljerne er ofte på stedet og er løbende i kontakt med naboerne og med borgere, der træffes i området. Den efterforskningsmæssige indsats indebærer, at Syd- og Sønderjyllands Politi konsekvent iværksætter efterforskning af banderelaterede hændelser og sager i og uden for Brolæggervej. Den forebyggende indsats sker i et tæt samarbejde med Esbjerg Kommune.

Leave a Reply