Fra den 1. september kan BROEN Shopping byde på eksklusiv herreekvipering med Mr. BROEN. Og så er Danmarks mest moderne biograf ved at tage form!

Det er det tidløse snit og de klassiske dyder, der kommer i højsædet, når Mr. BROEN den 1. september kan byde indenfor.

”Vi har ambitioner om at være en rigtig herreekviperingsbutik med det ekstra strejf af komfort og kræs, den moderne og modne mand sætter pris på”, siger Jan Marloth, bestyrer i Mr. BROEN.

Butikken bliver en visuel oplevelse med shop-in-shops, som man kender fra stormagasiner, dedikeret til klassiske kvalitetsmærker som Gant, Calvin Klein, Matinique og Tommy Hilfiger. Der bliver fokuseret på faglighed og den knivskarpe kundeoplevelse – eksempelvis kan man få strøget sin skjorte to go.

”Vi fører eksklusive mærker til den kvalitetsbevidste mand. Med til den klassiske købsoplevelse hører en sublim service, og den leverer vi”, lover Jan Marloth.

Med Mr. BROEN får Broen Shopping nu sortimentet fuldt og kan friste med et imponerende butiksmiks bestående af hele 60 butikker og cafeer, heraf 32 helt unikke butikker, som du kun finder i Broen Shopping.

”Kunderne har efterspurgt herremode i den mere eksklusive ende til den moderne, kvalitetsbevidste mand. Med Mr. BROEN bliver der endnu mere at komme efter”, siger Janni Baslund Dam, centerchef.

Hun glæder sig også over, at byggeriet af Danmarks flotteste biograf med 8 sale og 3.000 kvadratmeter filmoplevelser skrider planmæssigt frem:

”Vi følger tidsplanen og kan til foråret åbne for filmoplevelser med den nyeste teknik indenfor lyd og billede”, siger Janni Baslund Dam.

Leave a Reply