Glæd dig til en fantastisk Esbjerg-juleforestilling for hele familien.

Foto: Musikhuset Esbjerg

Musikhuset præsenterer i samarbejde med Den Ny Opera en helt ny juleforestilling for hele familien. Der er ikke tale om en opera, men om en musikforestilling med tale og sang, og med både skuespillere, sangere og et lille orkester. Det hele præsenteres i en stor scenografi med imponerende lyssætning og videoprojektioner.

Historien tager udgangspunkt i Esbjerg Havn, en hemmelig hule under Musikhuset, boreplatformene i Nordsøen og sagnet om et sunket Atlantis (Doggerland) ude på Doggerbanke. Stilen i forestillingen lægger sig op ad de mange kendte TV-julekalendere, som Absalons hemmelighedPagten og Ludvig og julemanden.

Dér, hvor Nordsøens grå vandmasser nu dækker alt, eksisterede for mange tusinde år siden et land ved navn Doggerland. Her levede Doggernisserne i harmoni med menneskene, men den verden er for længst forsvundet under Nordsøens vande.

Hjemme hos Amanda i Esbjerg i 2018 tegner det til at blive en rigtig møgjul. Hendes far har haft en mystisk oplevelse under sit arbejde på boreplatformen og har siden da ikke rigtigt været sig selv. Nu har han besluttet sig for at aflyse julen.

Amanda, der vil gøre alt for at redde julen og sin fars humør, beslutter sig for at gøre noget ved sagen, og da hun møder nissen Junior nede på Esbjerg Havn, er hun ikke længere i tvivl om, hvem der skal hjælpe hende.

Tag hele familien med og kom i rigtig julestemning med Den Ny Operas helt nye, eventyrlige juleforestilling.

Tid: 2., 8., 15. og 16. december, alle de kl. 14.00

Sted: Musikhuset Esbjerg, Teatersalen

Leave a Reply