Jesper Frost Rasmussen borgmester kandidat i Esbjerg kv17

På lørdag går valgkampen for alvor i gang. Byens lygtepæle frigives klokken 12.00, og alle kandidater til KV17 kan hermed hænge deres valgplakater op.

Men hvad er strategien, hvor skal man hænge sine plakater op? Er det den bedste synlighed, man kæmper om, eller gælder det om at blive set i sit lokalområde… der hvor man regner med at hente flest stemmer?

Jeg har sendt spørgsmålet videre til nogle af kandidaterne i KV17.

Hvilken lygtepæl vil du satse på:

Maria Høj Pedersen (Borgerlisten)
Før jeg blev spurgt af dig havde jeg ikke tænkt videre over, hvor det var bedst at starte med at sætte op, for alle 300 plakater skal jo bare op, fra en ende af.
Men egentlig så tror jeg at en af mine favorit lygtepæle bliver efter et af de mange lyskryds i Jernbanegade.
Så kan folk sidde der uendeligt for rødt lys, kigge på mig og huske på at med en stemme på mig, så gør vi ikke sådan noget tåbeligt noget igen 😉

Britta Bendix (Venstre)
Det bliver nok den på Hjerting Byvej v. Kirken/centeret 🙂

Diana Mose (SF)
Jeg har ikke fundet en lygtepæl… hos os får vi en køreplan og den er tilrettelagt af vores kyndige organisationsfolk, som har langt mere viden end jeg

Jakob Lose (Venstre)
Hmm det må være ud for ECH Park i Stormgade 🙂

John Snedker (Socialdemokratiet)
Jeg finder umiddelbart de store indfaldsveje og til byen og større fordelingsveje i byen som vigtige og synlige steder. Storegade, Frodesgade, Stormgade, Hjertingvej, Jernevej. Men altså desværre ikke et specifikt sted. Synlighed betyder noget.

Jesper Frost Rasmussen (Venstre)
Det er jo et svært spørgsmål – og hvis man er alt for åben, er man jo ikke alene ved lygtepælen:-)

 

Henrik Vallø (Borgerlisten)
hahaha det er jeg aldrig blevet spurgt om før, det har jeg slet ikke tænkt over…hmmm det må være på strækningen mellem Spangsbjerg Møllevej og Spangsbjerg Kirkevej på Stormgade.

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Leave a Reply