Der er lagt op til en fest i Teatersalen i Musikhuset Esbjerg, når EsbjergRevyen har premiere den 1. februar 2024 med et hold af landets allerbedste entertainere.

På scenen står nemlig Trine Gadeberg, Jan Svarrer, Teit Samsø og sidst men ikke mindst Preben Kristensen. ”Jeg er utrolig stolt af, at vi som en forholdsvis lille revy kan præsentere så stærkt et hold. Jeg kunne næsten ikke tro det, da det lykkedes at få alle i hus, og jeg er nærmest lykkelig lige nu” siger Hanne Bjørnskov, der ejer og driver revyen. ”I år gik det rigtigt godt med revyen, der fik lutter 5 stjernede anmeldelser, og stående bifald fra publikum hver aften. Så jeg vover pelsen og udvider allerede nu med 2 ekstra forestillinger, så vi kommer til at spille 14 i alt i perioden 1 – 24. februar”.

Trine Gadeberg der også skal være instruktør på EsbjergRevyen, har netop modtaget hæderen som Årets Entertainer af Cph Culture for sit Pelle-show, som spillede for udsolgte sale over hele landet. Jan Svarrer har været med i EsbjergRevyen siden starten og udover tekster til EsbjergRevyen har han virkelig slået sit navn fast som tekstforfatter og fast leverandør af tekster til Cirkusrevyen og landets øvrige revyer. Men i Esbjerg har vi ham heldigvis også med på scenen.

Teit Samsø, der er uddannet musical performer fra Fredericia Musical akademi, skulle oprindeligt have været med i EsbjergRevyen i 2020, som jo desværre blev aflyst pga. af corona, men i 2024 er det nu lykkes  at få ham med på holdet. I år medvirkede Teit med stor succes i Sønderborg Sommerrevy Show, ligesom han har turneret landet rundt med The Boy Band Show sammen med bla. Silas Holst. Og så modtog Teit fornylig Revy Talentprisen ved revyernes årlige prisuddelingsshow Revyernes Revy. 

Preben Kristensen behøver vist ingen nærmere præsentation. Han er en af landets mest folkekære og alsidige skuespillere med en lang karriere indenfor både teater, tv, film, musik og comedy. Senest har han stået på scenen i Hjørring Revyen bla. sammen med Trine, og det er blandt andet dette samarbejde, der nu har ført til, at vi også er så heldige at se ham i EsbjergRevyen.

Kapelmester er igen Peter Bom, og Jens Frausing er scenograf– de har begge været med siden starten, så revyen er i trygge musikalske og visuelle hænder hos dem.

Foto : Red Star – Thomas Petri

Fakta:

EsbjergRevyen spiller i Teatersalen i Musikhuset Esbjerg i perioden 1 – 24. februar 2024.

Billetsalget er i gang – køb billet på www.esbjergrevyen.dk

Leave a Reply