Det bliver Tom Paarup Madsen, der i den kommende sæson skal stå i spidsen for Esbjerg Vikings som holdleder, og han ser frem til at bringe holdet tilbage i toppen.

Foto: Benny Skou

Han er allerede et velkendt ansigt i ryttergården på Granly Speedway Arena, hvor han har haft sin faste gang i forbindelse med både 1. Division og Metal Speedway League, og nu overtager Tom Paarup Madsen helt tøjlerne som holdleder for Esbjerg Vikings. Det sker med helt klare ambitioner om at forbedre syvendepladsen fra sidste år markant.

– Vi skal ud at vise, at vi hører med i toppen af dansk speedway, og vi er meget afklarede om, at vores målsætning er en plads i top tre. Derfor skal vi have en sammensat en stærk og harmonisk trup, hvor evnerne på banen ledsages af en god ånd i ryttergården. Vi tager fat på en ny tid her i klubben med en ny ledelse, og nu handler det om, at vi skal bruge alle de kvaliteter, der er her i forvejen, men vi prøver at tilføre nogle nye måder at arbejde med tingene på. Jeg er sikker på, at vi kommer i mål med tingene, for vi har brugt en del tid på at afstemme vores forventninger, fastslår Tom Paarup Madsen, der også ser frem til, at han selv skal prøve kræfter med en anden rolle.

– Jeg har haft et godt samarbejde med Ib Pedersen, som jeg har lært mange ting af, og det giver mig gode forudsætninger sammen med mine egne erfaringer som både kører og mekaniker. Jeg føler mig klar til at efterfølge en mand, der har leveret flotte resultater her på Granly Speedway Arena, og nu skal jeg selvfølgelig også skabe min egen måde at håndtere holdet på. Det bliver fantastisk spændende, og jeg ser frem til at sætte et slagkraftigt mandskab sammen i den kommende tid. Jeg er sikker på, at der bliver meget at glæde sig til i næste sæson.

Fakta

Tom Paarup Madsen er selv tidligere, professionel speedwaykører, og han har blandt andet været chefmekaniker for Nicki Pedersen. De seneste år har han været holdleder for Esbjerg Motorsport i 1. division og assisterende holdleder for Esbjerg Vikings i Metal Speedway League.

Leave a Reply