Esbjerg fB styrker de offensive positioner med Mathias Jørgensen, der kommer til klubben på en tre- årig aftale frem til udgangen af 2024.

Angriberen har senest været på kontrakt i New York Red Bulls.
21-årige Mathias Jørgensen er ny spiller i Esbjerg fB, idet angriberen har underskrevet en kontrakt på tre år frem til udgangen af 2024. Jørgensen har senest spillet i New York Red Bulls, hvortil han blev solgt fra OB i 2019.
Adm. direktør Jens Hammer Sørensen kalder tilgangen af Jørgensen en vigtig brik i forhold til spillestilen.

 • Mathias Jørgensen er en hurtig, eksplosiv angriber, som vi er meget begejstrede over at tilknytte truppen. Mathias slog i en tidlig alder igennem i Superligaen, og blev solgt til USA, hvor han spillede for New York Red Bulls, der er en af de bedste skoler i verden inden for presspillet. Det er ingen hemmelighed, at vi i EfB vil spille med et aggressivt pres, og Mathias Jørgensen bliver et vigtigt aktiv for os i den henseende, så vi er glade for, det lykkedes os at lave en længerevarende aftale, siger han.
  Angriberen ser frem til at blive en del af EfB, som han ser som et ideelt næste skridt i sin karriere.
 • Jeg er glad for, at Esbjerg og EfB bliver min kommende by og arbejdsplads, og jeg ser meget frem til at komme godt i gang. Efter at have været i udlandet i nogle år, så ser jeg det her som en slags ny start for mig, og jeg har en rigtig god fornemmelse omkring mit valg. Og selvom vi spiller i den næstbedste række, så er faciliteterne og ambitionerne til mere, hvilket passer mig godt, men først og fremmest skal vi arbejde hårdt i forårssæsonen og få bygget på. Jeg glæder mig til at være en del af projektet sammen med mine nye holdkammerater, siger Mathias Jørgensen.
  Fakta:
  Navn: Mathias Jørgensen
  Født: D. 20. september 2000
  Tidligere klubber: FC Nordsjælland, OB, New York Red Bulls, AGF

Foto: EfB

Leave a Reply