Tirsdag klokken 19.00 tager Esbjerg Energy imod Rødovre Mighty Bulls i Granly Hockey Arena, hal 2. Det sker efter vestjyderne søndag tabte 5-0 Metal Ligakampen til Frederikshavn White Hawk i Nordjyske Bank Arena.

Foto: Yesbjerg/Adobe

Vi tager det positive med fra Frederikshavn, at det lykkedes for os at hindre scoringer mod os, når vi spillede i undertal. Det har tidligere været en udfordring at hindre scoringer mod os i vores boxplay, men de  udnyttede ikke nogen af deres fire powerplays, fortæller assistenttræner Thor Dresler fra Esbjerg Energy. Frederikshavn får to hurtige scoringer på mindre end et minut, men da vi for alvor ”vågner op til dåd”, formår vi periodisk at presse dem helt i bund. Frederikshavn er ellers et stærkt hold, så konklusionen må være, at vi har kvaliteterne til at presse alle mandskaber, i de perioder vi præsterer.

Nederlaget betyder, at Esbjerg Energy med 21 point for 21 kampe er på Metal Ligaens 8. plads, fire point efter rækkens nummer 7, Rødovre Mighty Bulls.

Derfor er det vigtigt, at alle truppens spillere er klar fra start. Vi må have fuldt fokus på spillet uanset og det er i vores forsvarszone, i neutralzone eller angrebszonen. Det er også vigtigt, at vi præsterer kontinuerligt gennem samtlige 60 minutter og at vi ikke lader os påvirke af modgangen, fortsætter Energy-assistenten.

Weekenden bød på debut til den 30-årige Energy-back Brett Bellemore, som tirsdag aften kan opleves i Granly Hockey Arena.

Tilgangen af Brett Bellemore og udsigten til at Brady Austin støder til truppen betyder en øget konkurrence på back-pladserne. Men det betyder også en øget konkurrence om pladserne i vores ”special teams”, altså både når vispiller i over-eller undertal. Og her er det vigtigt, at alle mand i truppen tager udfordringen op. Vi har brug for, at alle kæmper for den plads og den spilletid, som de indtil nu har gjort sig fortjent til. Vi har jo brug for, at alle mand hæver niveauet og viser sin bedste side frem, forklarer den 39-årige assistent.

Den 25-årige Brady Austin venter i øjeblikket på at papirarbejdet skal færdiggøres og spilletilladelsen falder på plads.

Tilgangen af de to canadiske backs skulle gerne betyde, at vikommer til at spille i kortere tid i vores egen forsvarszone, men også at vores opspil både bliver bedre og hurtigere. Alle spillere skal bidrage både offensivt og defensivt. Og så vil tilgangen måske også betyde, at vi bliver dygtigere til at udnytte vores powerplaymuligheder.Vi skal bringe os selv i bedre situationer, fx overtal forskellige steder på isen og på den måde generelt blive et bedre mandskab, slutter Thor Dresler.


Leave a Reply