Energy er velforberedte til fredagens SønderjyskE-kamp

0
977

Esbjerg Energy har haft en uges kamppause, siden holdet sidste fredag besejrede Odense Bulldogs med 6-0, men fredag klokken 19.00 venter esbjergenserne endnu en udfordring, når SønderjyskE gæster Granly Hockey Arena, hal 2.

Foto: Esbjerg Energy

“Her er igen tale om et lokalopgør. Vi har mødt SønderjyskE i træningskampene op til sæsonen. Og der er altid tale om gode kampe, både for trænere og spillere, men samtidigt også for de to holds supportere, hvor der er lidt ekstra på spil, også på lægterne,”

Mark Pedersen, cheftræner for Esbjerg Energy

Esbjerg Energy tabte den første testmatch mod SønderjyskE med 3-2 efter overtid, og tabte ligeledes den anden træningskamp mod sønderjyderne med 61 efter ”et hav af udvisninger”, så nu er der mulighed for revanche.-

“Vores kampe mod SønderjyskE har været tættere end i hvert fald det ene resultat antyder. Vi spillede fornuftigt fem mod fem, men tabte reelt kampen i straffeboksen. Og når man i den anden kamp taber i overtid, antyder det ligeledes en lige kamp,”

forklarer den 50-årige canadiske cheftræner.

SønderjyskE er placeret på Metal Ligaens 5. plads med 11 points for 7 spillede kampe. Esbjerg Energy er ligaens nummer 8 med 8 points efter 8 kampe.

“Hvis vi skal have succes, skal vi være skarpe og effektive i vore over- og undertalssituationer. Læren af 6-1 nederlaget til SønderjyskE er bl.a., at vi skal undgå at give dommerne mulighed, for at sende os i straffeboksen, for det kan let blive straffet. Så vi skal søge at have fem spillere på isen. Jeg tror ikke, at det kommer til at være en ulempe for os, at kampen spilles i Hal 2. En bane er en bane og den lille hal, gør tingene mere kompakte, så måske den endda kan være med til at give os lidt momentum. Jeg tror, at vi vil se mange af begge holds fans og de kan være med til at fremkalde en sult hos spillerne. – Vi skal netop være sultne og sejrene i de to seneste hjemmekampe må have styrket Esbjerg-spillernes selvtillid. Vi skal derfor eliminere følelsen fra nederlaget i Aalborg og tro på os selv. Men det er trods alt bare en kamp, ligesom alle de andre i Metal Ligaen,”

Mark Pederson

Energy-topscorer Felix Scheel blev dobbelt målscorer i hjemmekampen mod Odense. Christian Wejse, Colin Vock, Mark Derlago og Max French scorede hver et mål.

Leave a Reply