Elefanten Babar får nyt liv i familieforestilling

0
1059

Mange har fået læst bogen højt om den lille elefant Babar, da de var børn. Den er skrevet af den franske forfatter Jean de Brunhoff.

Foto: Musikhuset Esbjerg

Historien er baseret på en fortælling, som Brunhoffs kone fortalte til deres børn, og den handler om en ung elefant ved navn Babar, der flygter fra den jæger, som har skudt hans mor. Han kommer til en by, hvor en gammel dame tager sig af ham. Hun giver ham tøj og husly. Efter to år tager han civilisationens fordele med sig og vender tilbage til skoven, hvor han bliver
kronet som konge.

På søndag 25.11. kan man opleve historien som familieforestilling i Musikhuset Esbjerg. Historien fortælles af talentfulde unge fra Esbjerg Kulturskoles teaterafdeling, der sammen med musikerne fra Esbjerg Ensemble giver historien nyt liv. Musikken er skrevet af den franske komponist Francis Poulenc.

Forestillingen er egnet for børn fra fem år, og man kan højst være 13 år gammel for at købe billet, som koster 50 kr. via Musikhusets hjemmeside, www.mhe.dk.

Forestillingen er egnet for børn fra 5-13 år. Billetter er gratis for børn, men man skal lige printe sin gratis billet. For andre koster en billet 50 kr. Bestil billet via Musikhusets hjemmeside, www.mhe.dk.
Der er to forestillinger at vælge imellem: kl.12 og kl.14. Begge foregår i Mødesalen i Musikhuset Esbjerg.

Der er to forestillinger at vælge imellem: kl.12 og kl.14. Begge foregår i
Samlingssalen i Musikhuset Esbjerg.

Leave a Reply