Esbjerg fB har udstyret 17-årige Denis Catovic med en tre-årig ungdomskontrakt. Venstre-backen er et produkt af EfB Akademi, og gør sig til dagligt på U19-holdet.

Venstre-backen Denis Catovic har underskrevet en tre-årig ungdomskontrakt med Esbjerg fB.

Ungdomselitechef Niels Erik Søndergård ser et stort potentiale i den 17-årige forsvarsspiller.

Foto: EfB

– Denis er en meget talentfuld spiller, som er god frem ad banen. Han er powerfuld, meget løbestærk og samtidig dygtig i forsvarsspillet, og vi glæder os over, at endnu en ung spiller fra EfB Akademi er kommet på ungdomskontrakt, siger han.

 

Hovedpersonen, der til dagligt gør sig på U19-holdet, glæder sig over aftalen, som han vil bruge til at komme tættere på førsteholdet.

 

– Jeg er glad for aftalen, og det er meget motiverende for mig at arbejde ud fra. I løbet af sommeren har jeg trænet med Superliga-holdet, hvilket gav mig blod på tanden, så jeg drømmer selvfølgelig også om at blive fast mand en dag og spille på Blue Water Arena, siger Denis Catovic.

 

Denis Catovic stammer oprindeligt fra Spangsbjerg IF, som er en del af Sydvestjysk Fodbold Samarbejde. Ved siden af fodbolden tager Catovic STX-uddannelsen på Rybners, hvor han er i gang med andet år.

Leave a Reply