Daniel Lill

0
968

Daniel Lill har leveret gøgl, grin og gak i snart ti år og er nu klar til at sprede mere glæde, når han gæster MHE Comedy Club i Musikhuset Esbjerg med sit andet one-man show Glad i låget.

Foto: Musikhuset

Tre år er der gået siden Daniel Lill tog ud med sit første onemanshow Livslimbo til udsolgte sale. Den talentprisnominerede komiker har med sit charmerende smil indtaget de danske scener i snart ti år, og nu er det tid igen. Hans andet onemanshow Glad i låget er et show med 100% fokus på at have det sjovt, og med Lills glade gemyt, imødekommende publikumsinteraktion og knivskarpe joke-gen er du sikret en aften med komik i højeste klasse.

“Jeg glæder mig vildt meget til at komme ud til at de glade danskere, der er derude. Vi er kendt som de gladeste mennesker på jorden, og det synes jeg godt, vi kan være stolte af. Folk kan godt forvente, at det bliver et show med fart over feltet. Vi skal grine sammen. Jeg vil sgu også have det sjovt!

Daniel Lill

Kom og grin med, når Daniel Lill tager dig med ind i sin verden af sjov, gak og løjer, og vær sikret en aften med masser af grin, masser af glæde og en mand i sin bedste form.

Tid: 31.oktober kl. 20.00
Sted:Musikhuset Esbjerg, Mødesalen

Leave a Reply