Farveforsøg, fysikfænomener, forundring, fortolkninger i lyd og ikke mindst fri entré…

Foto: Yesbjerg/Adobe

Onsdag d. 30. januar kl. 16 – 20 inviterer Esbjerg Kunstmuseum indenfor i den prisbelønnede udstilling Wunderkammer 1 – flydende form og giver både store og små mulighed for at opleve den på vidt forskellige måder. Udstillingen er blevet til i samarbejde med professor i fysik Tomas Bohr, der forsker i væskers bevægelser. I udstillingen kombineres hans forsøgsopstillinger med billedkunst, så der opstår helt nye betydningsrum og mulighed for forundring, sansning og nye erkendelser.

Hele museet åbnes op, vi byder på forfriskninger og holder også udsalg i museumsbutikken.

Program:

Kl. 16 – 17: Farveforsøg, eksperimenter og opdagelser i udstillingen for især børn og børnefamilier.

Kl. 17 – 18: Mød Tomas Bohr! Gå med på en ualmindelig rundvisning, hvor Tomas fortæller om sine forunderlige forsøgsopstillinger og om forskningen i noget, vi alle synes, vi kender, som f.eks. en dråbe, der falder i en vandpyt.

Kl. 18 – 19: Kuratorerne viser rundt – samme udstilling set med andre øjne! Museets direktør og inspektør fortæller om udvalget af kunstværker og det interessante arbejde med at skabe en udstilling i nært samarbejde med en fysikprofessor.

Kl. 19 – 20: Elektronisk rundgang. Studerende fra Syddansk Musikkonservatoriums linie for elektronisk musik skaber en lydkunstnerisk tur gennem wunderkammeret, hvor de præsenterer nykomponerede lydværker inspireret af udstillingen.

Hvor: Esbjerg Kunstmuseum, Havnegade 20, 6700 Esbjerg Hvornår: Onsdag d. 30. januar kl. 16 – 20

Fri entré. Alle er velkomne!

Leave a Reply