Læserbrev af Svend Åge Kjærsgaard Møller

Jeg sympatiserer på ingen måde med Dansk Folkeparti`s politik, men har en vis medfølelse og forståelse, når dansk folkeparti i deres rallende dødskamp, har et behov for at søge trøst i religionen, hvilket afspejles af Morten Messerschmidts, ønske om at fremhæve religionen i fædrelandet. I tiden hvor DF havde politisk indflydelse, ville jeg straks mistænke Morten Messerschmidt for, at han ville skabe spild mod anderledes tænkende.
Ligeledes forsøger jeg også at have forståelse for deres konfuse forslag om,at melde Danmark ud af EU, hvor de enda har proklameret at de er villige til at betale den ernorme pris, både økonomisk og det tab af arbejdspladser, det medfører.
Selv deres nationalistiske politik bliver undermineret med dette forslag, for uden EU, og samarbejdet mellem EU, og USA, når de forhåbentligt får en ny Præsiden, kan begrænse indvandringeren, med økonomisk hjælp, og pres på lande med despotiske ledere.
Uden dette samarbejde vil der komme folkevandringer, som ikke kan bremses, ja selv ikke et billede af Pia Kjærsgaard ved grænsen, kan forhindre dette.
I DF`s svære tid, uden livsværdier, og evnen til at yde andre noget godt, er det best og mest humant, at partiet får lov til at afgå ved døden.


Med venlig hilsen
Svend Åge Kjærsgaard Møller
Grønlandsparken 30 A
6715 Esbjerg N

Facebook kommentarer

Leave a Reply