Kulturminister Joy Mogensen kommer til Esbjerg i morgen

Den står på både kunstmuseum, teater og gøglerier når kulturminister Joy Mogensen (S) besøger Esbjerg fredag den 28. august.

Ministeren skal blandt andet besøge Cirkus- og Teatergruppen Fugl Føniks og Esbjerg Kunstmuseum.

Det lokale folketingsmedlem fra Esbjerg, Anders Kronborg (S), glæder sig til at hilse kulturminister Joy Mogensen velkommen til Esbjerg. Anders Kronborg sidder selv i Kulturudvalget i Folketinget, og kunst og kultur fylder meget på hans politiske dagsorden.

I forbindelse med besøget på Esbjerg Kunstmuseum er Formand for Kultur & Fritidsudvalget i Esbjerg Kommune May-Britt Andrea Andersen (C) også at finde på talerlisten. Et godt tegn på, at der samarbejdes bredt om kulturen i Esbjerg Kommune.

”Kultur er et forunderligt og vigtigt fænomen. Jeg er ikke bange for at se ballet, opera eller tage en tur på kunstmuseum, men jeg kan også godt lide en uhøjtidelig håndbajer i forbindelse med en landskamp eller superligakamp”, siger Anders Kronborg. 

Programmet for ministerens besøg starter kl. 15.45-16.45 hos Cirkus- og Teatergruppen Fugl Føniks. Her vil Kai Jørgensen tage imod kulturministeren og ministeren vil møde både børn og ledere.

Efter besøget hos Cirkus- og Teatergruppen Fugl Føniks går turen videre til Esbjerg Kunstmuseum, men der vil også blive tid til at besøge Bomholts Plads i Esbjerg.

Billedtekst: Kulturminister Joy Mogensen har tidligere givet Vestjylland opmærksomhed, som f.eks. da hun indviede udstillingen Fanø Dagbog på Anders Kronborgs kontor i Folketinget. Ved ferniseringen var flere fra Fanø mødt op i Fanødragter. FOTO, Redstar

Facebook kommentarer

Leave a Reply