Kampoptakt Esbjerg Energy

0
776

En vestjysk blamage skal vaskes væk mod de nordjyske pirater
Esbjerg Energy har tirsdag klokken 19.00 mulighed for at følge op på fredagens sejr i Odense, når Aalborg Pirates gæster Granly Hockey Arena, hal 2. 4-1 sejren over de fynske ”Bulldogs” kom efter tre esbjergensiske hjemmesejre i træk og var sæsonens første vestjyske udesejr
.

Grafik: Adobe/Yesbjerg

• Det, at vinde ude, var endnu en mental hurdle, som holdet kunne ”sætte et flueben ud for”. De tre hjemmesejre var vigtige, og nu kom så den første sejr på fremmed is. Vi gjorde mange ting rigtigt i Odense, så vi har meget at tage med og bygge videre på.
  • Efter at have spillet godt i perioder i de første udekampe, lykkedes det i Odense at spille godt gennem samtlige 60 minutter. Hjemmeholdet præsterede faktisk fint mod os, de arbejdede hårdt fra første til sidste dommerfløjt og fungerede som et hold, men vi var bare lidt bedre på dagen, vurderer cheftræner Mark Pederson fra Esbjerg Energy.
    Odense Bulldogs stillede til kampen mod Esbjerg med hjemmesejre over Rødovre og Hvidovre i de to seneste hjemmekampe.
    Felix Scheel blev dobbelt målscorer for Energy i Ret & Råd Arena, Niklas Andersen og Christian Wejse scorede hver et mål på Fyn.
  • Men nu gælder det kampen mod Aalborg Pirates og med deres 8-2 sejr over os i starten af måneden, kan man roligt sige, at de har præsteret i kampene mod os. Men nu har vi i hvert fald en mulighed for at revanchere ikke bare årets nederlag, men også sidste sæsons samlede nederlag til dem i semifinalerunden.
  • Nogle vil mene, at det er nogle uger siden, at vi tabte stort i Aalborg, men jeg kan garantere for, at ingen har glemt det seneste nederlag til dem. Det ramte os hårdt på stoltheden og vores selvopfattelse, så jeg forventer helt klart en helt anderledes indsats i den kommende hjemmekamp mod dem, understreger Mark Pederson før tirsdags-kampen.
    Aalborg Pirates er placeret på Metal Ligaens tredjeplads med 22 point efter 11 kampe. Esbjerg Energy er ligaens nummer seks med 13 point efter 10 kampe.