Fri entré for unge på Esbjerg Kunstmuseum

Er du 27 år eller derunder? Trænger du til et skud kultur? Kender du byens kunstmuseum?

Foto: Kunstmuseet

Fra tirsdag d. 8. september til og med søndag d. 13. september er der under titlen K7 fri entré for alle unge under 27 år på (bl.a.) Esbjerg Kunstmuseum.
Vis blot dit sygesikringskort i indgangen og oplev de aktuelle særudstillinger Esto es malo og Meget mere Mortensen, vores samling af moderne kunst og samtidskunst, museets unikke åbne magasiner, Skeel og Skrivers duftinstallation, eksperimenterne i det æstetiske laboratorium og meget mere.
Esbjerg Kunstmuseum er gået med i Golden Days’ landsdækkende initiativ, hvor alle under 27 får gratis adgang til 70 museer, kunsthaller og oplevelsescentre over hele landet. Således kan alle under 27 tage deres venner under armen og få en solid kulturinsprøjtning efter flere måneder med lukkede museer.

K7 følger op på en sommer, hvor en række museer har tilbudt halv pris på entreen med stor succes, men initiativet er målrettet specifikt til den yngre målgruppe, hvor prisen har en stor betydning. Og ikke nok med at entréen er gratis. Hvis man er den person i Danmark, som besøger flest museer i løbet af uge 37, så vinder man 7 valgfri årskort til sig selv og syv venner.
Museet er åbent tirsdag til søndag fra kl. 10 til 16. Musikhusets café KULISSEN giver hele ugen særlig rabat til unge og studerende. Caféen er åben hver dag fra kl. 11 – 16.

FAKTA:
Hvorfor K7? K står for kultur og 7 for 7 dage, uge 37 og under 27. De deltagende museer dækker hele landet – fra Skagen i nord til Bornholm i det yderligste øst og fra kunstsamlinger til kulturhistoriske museer. K7 foregår sideløbende med årets Golden Days Festival. K7-kampagnen udspringer direkte af årets festivaltema, som under titlen ”Forever Young” undersøger fænomenet ‘ungdom’. Festivallen går på jagt i historien, i kunsten og i videnskaben for at undersøge den fortryllende og forbandede transition mellem barndommen og voksenlivet – ungdommen.

Festivalen foregår d. 4.-20. september og byder på mere end 180 arrangementer i hele hovedstadsområdet. www.goldendays.dk/k7

Facebook kommentarer

Leave a Reply