Fast rutekørsel sikrer hurtig plantelevering til haveejerne i Sydvestjylland

For at hjælpe de sydvestjyske haveejere med deres plantebehov kører Plantorama fast på ugentlig basis til Esbjerg og omegn med planter, jord og andet havegrej til områdets havefolk.

Foto: PR

Havesæsonen er skudt i gang, og for at gøre adgangen til planter, frø, jord samt dyre- og boligartikler så let som som mulig for haveejerne i Esbjerg og omegn kører Plantorama nu til Sydvestjylland hver uge for at levere varer til kunderne. For nylig blev konceptet Klik & Få leveret lanceret, og nu går Danmark største havecenter målrettet efter hurtig levering samt god og lokal service til de sydvestjyske haveejere.

– Gennem den seneste tid, hvor kombinationen af corona og rigtig flot havevejr har sendt ualmindeligt mange mennesker i haven, har vi oplevet en kæmpe efterspørgsel på haveartikler via Klik og Få Leveret, siger Thomas Hardis Jakobsen, der er centerchef i Plantorama i Sønderborg, og understreger:

– Og det er bestemt ikke kun folk i vores eget lokalområde, der har vist stor interesse, så for at imødekomme vores kunders behov i Esbjerg, Ribe og andre af de omkringliggende byer i Sydvestjylland, kører vores lastbil simpelthen fast rutekørsel hver eneste uge med leveringer til området.

Den ugentlige levering sikrer haveejere i Esbjerg og omegn leveringstider, der er blandt de hurtigste i branchen. I forbindelse med udbringning af varer bruger Plantorama så lidt emballage som muligt, og mest muligt genanvendes for at undgå unødvendig miljøbelastning.

Plantorama er – med 11 centre fordelt over hele landet – Danmarks største kæde af havecentre og 100 procent danskejet. Centrene byder på oplevelser og inspiration for hele familien. www.plantorama.dk

Facebook kommentarer

Leave a Reply