Esbjerg Energy går mod næste sæson med en ny træner

Når pucken kastes til første kamp for Esbjerg Energy i sæsonen 2020/21 bliver det med en ny coach i boksen.

I 7 år har coach Mark Pederson været synonym med Esbjerg Energy. Han har haft enorm betydning for at bringe Esbjerg tilbage på ishockeyens landkort, og han er en meget populær person i hockeyverdenen såvel blandt modstandere og dommere som blandt egne fans, sponsorer og samarbejdspartnere. Det har været 7 begivenhedsrige år med såvel udfordringer som sejrsbrøl. Sidste års grundspil i en intermistisk hal 2 og dette års triste afslutning pga Corona har været udfordrende, mens 2 kvartfinaler og de 3 finalerunder med 2 x guld og hyldestscener på Torvet står som højdepunkterne krydret med masser af intense kampe, fightervilje og nerve.

When we stand together

At Mark Pederson er en meget vellidt træner blandt spillere, staben omkring holdet og hele Esbjerg Energy organisationen, er der ingen tvivl om, og i klubben håber man, at det ikke er et farvel men snarere et på gensyn. Bestyrelsesformand Søren Mathiasen uddyber:

”Mark kom med en meget professionel tilgang, og han har åbnet døren til mange agenter i hockeymiljøet, så der også internationalt er skabt kendskab til vores måde at gøre tingene på. Derved er vi blevet attraktive, og vi skylder Mark en stor tak for et fantastisk samarbejde og for de mange oplevelser han og assistent træner Thor Dresler har været med til at skabe i Granly Hockey Arena. Vi blev alle ”part of the hockey family”, og hans motto ”When we stand together” vil for altid være en del af Esbjerg Energy.”

Nytænkning

Corona betød en brat afslutning på sæsonen og har tvunget alle til at revurdere tingene. Esbjerg Energy har oplevet stor opbakning fra sponsorer, ejerkredsen, initiativrige fans og andre som bl.a. har købt støttebilletter, men den nye sæson byder på et anderledes budget, og derfor er man tvunget til at tænke nyt i forhold til holdsammensætning og et nyt trænerteam. Formand Søren Mathiasen fortæller herom:

”Til hver sæson skal vi sammensætte et nyt hold, og i år skal vi også finde en ny trænerkonstellation. Når alt er åbent og skal gentænkes, bliver man kreativ og nye løsninger udvikles. Vi har været i tænkeboks i forhold til vores muligheder for fortsat at skabe sportslige resultater, udvikle spillerne og give intense oplevelser til alle, der brænder for hockeyen. Vi ønsker således at bringe nye ideer ind i omklædningsrummet, og vi har afsøgt forskellige veje, og det tegner meget positivt. Det er min klare forventning, at vi inden længe kan offentliggøre fremtidens træner set-up.”

Facebook kommentarer

Skriv et svar