Byrådsmøder holdes nu igen i byrådssalen

Fra mandag den 8. juni er byrådsmøderne i Esbjerg Kommune tilbage i byrådssalen på rådhuset, efter at rådets medlemmer i en periode har holdt møder elektronisk. Tilhørere har indtil videre ikke adgang. Man kan i stedet følge med i byrådsmøderne live via kommunens hjemmeside.

Mandag den 8. juni 2020 samles politikerne i Esbjerg Kommunes byråd fysisk til møde i byrådssalen på rådhuset. Her holdes byrådsmøderne nu igen, efter at politikerne i en periode på grund af coronasituationen i stedet har mødtes elektronisk via Skype.

Jeg ser frem til, at byrådet igen kan samles i byrådssalen. Selvom vi i disse tider er blevet rigtigt gode til at holde møder virtuelt, så er det fysiske møde trods alt at foretrække nu, hvor vi igen har fået mulighed for det, siger borgmester i Esbjerg Kommune, Jesper Frost Rasmussen

Tilhørere har indtil videre ikke adgang til byrådsmøderne. For at undgå risiko for coronasmitte henvises tilhørere i stedet til at følge byrådsmøderne live via kommunens hjemmeside, www.esbjerg.dk.

Facebook kommentarer

Skriv et svar