Broen inviterer til indvielse af ny rulletrappe

I dag er en længe ventet dag i festens tegn på byens Shoppingcenter Broen og fra kl. 16 i dag, kan du feste med.

Foto: Shoppingcenter Broen

Det er vigtigt, at lytte til kundernes behov og hen over vores snart 3 årige levetid, er der sket ændringer og justeringer, for tilfredsstillelse af vores kunder, vores seneste projekt, er en ekstra rulletrappe til centret, ved hovedindgang fra Kongensgade, så kunderne lettere kan komme rundt i vores center, et stort ønske fra kunderne, og som vi nu indfrier. Vi bruger ikke mindre end små 3 mio. kroner på projekt ”Ny Rulletrappe”. Og når man bruger så mange penge, skal dette selvfølgelig også fejres …Derfor har vi inviteret vores borgmester, Jesper Frost til at komme og klippe den røde snor i næste uge, når rulletrappen står klar til indvielse…

Janni Baslund Dam. Chef på Shoppingcentret Broen

Programmet
Borgmester Jesper Frost Rasmussen kommer og klipper den røde snor – klokken 16:00
BROEN Shopping serverer kransekage og bobler til de voksne + snolder og saftevand til børnene
Et herligt jazzband skaber den rette stemning til vores rulletrappe-happening.

For at kunne skabe plads til den nye rulletrappe til vores center, var Broen nødt til at bryde den eksisterende rulletrappe ned, for derefter at foretage et større indgreb i centrets fundament, både i stueetage og på 1. sal. Et projekt der ikke var en ”standard-vare”. Alene da ny rulletrappe skulle ind i centret, måtte et større område af facade tæt ved Burger King fjernes, en stor del af Burger Kings siddepladser samt butiksinventar i Kings & Queens måtte fjernes, storskærme rundt i centergangene skulle fjernes, da rulletrappen krævede så meget plads og selv få mm kunne gøre en forskel for BMS, som havde ansvaret, at få rulletrappen ind i centret.

Hovedentreprenør på opførelse af ny rulletrappe er Nem-Byg, som har leveret et fantastisk stykke arbejde.

”…I NemByg, hvor vi godt kan lide spændende og udfordrende opgaver, synes vi, at denne opgave scorer højt på netop disse to parametre, og vi har på bedste vis forsøgt at planlægge opgaven ned til mindste detalje. En planlægning der for at genere centerets kunder og butikker mindst muligt blandt andet har ført til, at vi udfører en stor del af arbejdet uden for BROENS åbningstid.

Desuden er vi stolte af at være tildelt opgaven, og tager det som et cadeau i forhold til, at BROEN har være tilfredse med deres oplevelse af vores byggeri af den nye biograf.

Biografen udførte vi i lighed med denne opgave i samarbejde med INGENIØR’NE, som på begge opgaver har forestået alt ingeniørrådgivning.”

Projektet startede op den 6. januar 2020. Der er p.t. brugt over 700 nattetimer på udførsel af projektet. Det ende med, at da BMS skulle have drejet den nye rulletrappe på plads, kun var 50mm i overskud, så kæmpe ros til BMS for at kunne flytte rundt på så store elementer inden for så små margener. Samarbejdet mellem alle håndværkere, entrepriser, Ingeniører`ne samt BROEN shopping har været en fornøjelse….”

Hovedentreprenør Nem-Byg

BROEN Shopping vækster glædeligt i 2019, med en indeks 128 på footfall, set op mod 2018, hvilket vi er meget tilfredse med. Vores branche er generelt meget presset, især fashion har udfordringer, grundet nethandlen. Heldigvis ser vi en ny glædelig tendens, at kunderne vender tilbage til butikkerne, netop for at få den positive service, som de nødvendigvis ikke oplever ved et køb på nettet. Nethandlen er kommet for at blive, og for at overleve den stærke konkurrence, er de fysiske butikker og centrene som helhed, nødt til hele tiden at tænke i ekstra god service og oplevelser til kunderne når de kommer og naturligvis sikre, at de helt rette vare er på hylderne.

En af vores øvrige store investeringer i 2019, var vores App BROEN+, den har kunderne taget yderst godt imod. Appen er også en god pendant til nettet, inspirationen kan findes hjemme i stuen og shoppes dagen efter i vores center, og har man appen, samler man point, hver gang man kommer til BROEN Shopping, point som udløser fine præmier i centrets butikker.

Janni Baslund Dam. Chef på Shoppingcentret Broen

Facebook kommentarer

Leave a Reply