Austin forlænger til 2020

0
375

Den brølstærke defensivspiller, Rodolph Austin, har netop signeret en ny aftale med Esbjerg fB. Austin forlænger dermed opholdet på Blue Water Arena frem til sommeren 2020.

Foto: Yesbjerg/Adobe

Rodolph Austin har en stor andel i den stærke Esbjerg-defensiv, som John Lammers’ mandskab har vist dette efterår i Superligaen. Han har leveret den ene gode præstation efter den anden og det er ikke uvant, at klapsalverne daler ned mod jamaicaneren fra publikummet på Blue Water Arena.

De blå-hvide tilhængere får glæde af hans store kvaliteter i endnu 1,5 år, idét han netop har underskrevet en ny aftale med EfB, som løber frem til sommeren 2020. En aftale, der er meget vigtig for klubben ifølge EfB-sportschef, Jimmi Nagel Jacobsen.

– Vi forlænger med Austin, fordi han har vist, at han har massere af kvalitet, som han bidrager med. Han er utrolig vigtig for basen omkring holdet og ikke mindst for de unge spillere, som vi gerne vil spille med. Han er en fantastisk person, både på banen, men bestemt også i omklædningsrummet. Vi er utrolig glade for, at vi kan forlænge med ham, fortæller Jimmi Nagel Jacobsen.

Rodolph Austin har 34 kampe i Esbjerg-trøjen siden han debuterede i 2017.

Please follow and like us:
error

Facebook kommentarer

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here