Anders Kronborg udgiver særligt 1. maj-magasin på Arbejdernes Internationale Kampdag

Foto: Socialdemokratiet

Arbejdernes Internationale Kampdag bliver meget anderledes end andre år. Da Covid-19 har medført aflysning af de traditionelle møder på Arbejdernes Internationale Kampdag, så har folketingsmedlem Anders Kronborg (S) besluttet at udgive et særnummer af sit nyhedsbrev, hvori en række skarpe gæsteskribenter kommer til orde. På den måde håber han, at det bidrager til den politiske dialog hjemme ved køkkenbordene.

Anders Kronborg (S) plejer at have fuldt program på Arbejdernes Internationale kampdag, hvor han traditionen tro taler hos flere fagforeninger hjemme i sin valgkreds i Esbjerg og Fanø. I år bliver pulsen noget lavere, da Covid-19 har medført aflysning af de traditionelle møder på Arbejdernes Internationale Kampdag.

1. maj er en meget vigtig politisk dag i Danmark. Den er levende, og er med til at sætte retninger for den politiske aktivitet i flere politiske partier og fagbevægelsen. Det er vigtigt, at selvom Covid-19 sætter begrænsninger, så må vi tænke anderledes og kreativt for at få markeret 1. maj. Jeg prøver at bidrage med dette ved at udgive et onlinemagasin på dagen med særlig fokus på 1. maj. Selv er jeg fra de helt unge år altid blevet inspireret og har fået ny politisk energi af 1. maj, siger Anders Kronborg, folketingsmedlem for Socialdemokratiet og valgt i Sydjyllands Storkreds.

Der er mange kendte ansigter blandt gæsteskribenter. Blandt andre har den tidligere formand for FN’s generalforsamling, Mogens Lykketoft (S) et længere indlæg i magasinet.

Magasinet vil kunne hentes på Anders Kronborgs Facebookprofil fra om morgenen på Arbejdernes Internationale Kampdag.

– Jeg håber flere har lyst til at hente magasinet og måske det kan inspirere til yderligere politisk dialog. Det håber jeg, for det er jo politiske visioner og ideer, som er det vigtigste på en 1. maj, siger Anders Kronborg.

Facebook kommentarer

Leave a Reply